vilkår

Vilkår for køb og bestillinger

 

 

 

Betaling:

Alle bestillinger bedes venligst betales forud til:

Nordea

Registrerings nr. 0649

Konto nr. 6282355106

eller til mobilepay tlf. nr. 30 27 83 42

 

Priser:

Alle priser er inkl. moms.

Ved ikke-standart varer, og større specialopgaver findes pris for den enkelte bestilling, dette er altid en vurderingssag ift. kundens ønsker.

 

Fragt:

Fragt betales af kunden. Jeg sender med DAO, pakken sendes til afhentning i udleveringssted. Se udleveringssteder på coolrunner.dk

Fragtpriser fra: kr. 33,-

Eks. fragt nøglering: kr. 36,-

Eks. fragt bælte: kr. 37,-

 

Ventetid:

Da det jeg laver er håndlavet, og hver ting laves til den enkelte kunde må der forventes ventetid. Det sker selvfølgelig jeg har et par ting liggende der er færdiglavet, men som udgangspunkt er der ventetid. Oftest på 2-4 uger.

 

Fortrydelsesret:

Der er ingen fortrydelsesret på køb af produkter, da alle varer speciallaves til kunden. Dette gælder på både "standartvarer" og specialbestillinger. Da alt laves til den enkelte kunde.

Når arbejdet påbegyndes er der ikke længere fortrydelsesret. Da vil det aftalte beløb blive opkrævet af kunden, da jeg ikke kan videresælge specialbestillinger.

Ved manglende betaling vil der blive sendt rykker afsted, med rykkergebyr. Ignoreres denne vil sagen blive overdraget til inkasso.

 

Reklamation:

Da læder er et "levende" naturmatriale, og læderet stammer fra levende dyr kan der forekomme ar og farveforskel på produktet. Der kan b.la. være ar fra rifter og insektbid. Disse "små ar" kommer ofte først til syne når jeg har lavet en varer færdig og behandler produktet med fedt eller olie. Så dette er ikke en reklamation.

Jeg kan tilføje at jeg køber læder af høj kvalitet og køber 1. sorteringer. Evt. synlige rifter og ar jeg kan se på det hele stykke læder sorteres fra.Jeg kan endvidere tilføje at små ar ikke har nogen betydning for holdbarheden/styrken af læderet.

Flere kunder efterspørger læder med koens brændmærke. Ønskes dette skal det oplyses ved bestilling.

 

Efterbehandling:

Læder udtøres af vind, vejr, sol osv. Derfor bør alle produkter efterbehandles, minimum 1 gang om året med læder fedt.

 

Følg gerne på Instagram @hasselby_leather eller tryk på knappen

Hasselby Leather

cvr. 37614165

Allinge, Bornholm

Tlf. 30278342

leather@hasselby.dk

 

Åbent efter aftale i mit værksted